Wij zijn sinds 2003 actief in interieurbouw en renovatiewerken voor zowel industriële als particuliere klanten over geheel Vlaanderen. Een project voor interieurinrichting kan plaatsvinden in grote gebouwen, villa’s, handelszaken of woonhuizen. Dankzij de ruime ervaring kunnen wij u niet enkel een afwerking op hoog niveau garanderen maar tevens een snelle uitvoeringstermijn. Een prima kwaliteit voor een redelijke prijs, dat is absoluut een van de troeven.

Het plaatsen van valse scheidingswanden en plafonds vormen onze specialisatie. Met gipswanden kan een grote ruimte snel, eenvoudig en geïsoleerd ingericht worden in meerdere kleine ruimtes. De makkelijke handelbaarheid en de egale afwerking zijn dan weer redenen om te kiezen voor een vals plafond uit Gyproc. Het voordeel van de gipswanden is de snelle afwerking en de onmiddelijke overschilderbaarheid van de gyproc

We helpen u verder ook bij de keuze en plaatsing van binnendeuren in PVC, hout of aluminium. Of wenst u een metalen interieurobject in eigentijds design, zoals een trap, balustrade of lamp, dan kunt u ook op ons rekenen.

Lieven Baek, algemene interieurbouw en renovatiewerken.
Blekte 106
9340 Oordegem
GSM: 0486/27 28 27

logo_premiezoeker logo gyproc